Post by breakgenbiahidard on Feb 23, 2022 13:58:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code végtelen primogemek ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Régen a kedvenc PC-s játékom volt. Ez ügyetlen és lassú reagálású vezérlők. Túl sok hirdetés. Az eredeti játékonként 3 labdát adott. Ez csak 2-t ad. Nincsenek extrák. A rámpához közel lehetetlen. Nem ugyanaz a fizika.
Szórakoztató, jó idő gyilkos. Csakúgy, mint a régi asztali verzió. 5 csillagot adok, ha bejelentkezhetek a Google Play-be (a játékban ez nem engedi), és megvásárolhatom a teljes verziót.
A békalábok nem működnek megfelelően. Megvárják, amíg elengeded, mielőtt megmozdulnak, vagy egyáltalán nem mozdulnak.
Space Pinball: Classic game Arkādes spēles yzsx
Nagyon örülök, hogy visszahozták ezt a játékot! Kicsi koromban mindig ezt a játékot játszottam! de szerintem a játéknak egy kicsit simábbnak kell lennie, egy kicsit hibázik a jobb felső sarokban. de még mindig olyan nagyszerű játék, mint volt! köszönöm, hogy visszahoztad! ha van már klasszikus minijáték, tegyen többet!
Nagyon rosszul megy a játék. Van egy Samsung Galaxy S10 Plus-om, és soha nem tudtam végigmenni anélkül, hogy ne fagyna le és ne maradjon le rólam.
Most töltöttem le, és csak kísérletezem a játékkal, de már észrevettem egy kirívó problémát. Az alján lévő reklámok nagyon közel vannak az uszonyok kezelőszervéhez. Zavarja a játékot. A grafika viszont szép.
A játék felbontása nem kompatibilis a Note 10+ játékkal. Sok hangfájl sem működik. A játék neve Space Cadet...
Nagyon klassz játék. Gyerekkoromban ezt játszottam apám régi Windows XP számítógépén. Szuper móka. Pro-tipp: kövesse a villogó nyilakat.
ez az egyik legjobb flipper, amivel játszottam, de a számítógépes verzióhoz képest eltérő érzés, csak javítsd ki a játék fizikáját
Ez nem telefonra való, a ferling még közel sincs!!
Ahelyett, hogy igaz lenne az eredetihez, a játék csak két szabad labdát ad. Ez csak azért van, hogy megnézzük a reklámvideót. Ez a játék nem ad többletlabdát, amit néha kaptunk, amikor az eredeti játék elején elveszítjük a labdánkat. A fejlesztő egyszerűen túl mohó. A labda még a szárnyakon is áthalad, néha labdát veszítve. Ez egy szándékos hiba lehet, amelyet a fejlesztő vezetett be, figyelembe véve az összes többi dolgot.
Imádom ezt a játékot, mindig azzal játszottam, amikor dolgom volt. A férjemmel versenyeznénk egymással. Évek óta kerestem ezt a játékot, és örülök, hogy végre megtaláltam. Rengeteg trükköt tanultam a játékhoz, nagyon szórakoztató elütni az időt, amikor nincs semmi dolgod. Köszönöm, hogy visszahoztad
Szomorú, hogy olyan sok hirdetés van, nagyszerű klasszikus, de szemét a sok hirdetés miatt, és nem fizetek a hirdetésmentesért
Nem működik Chromebookon – mivel az érintőpad mindkét úszólemezt működteti
hány embernek fizetsz azért, hogy 5 csillagos értékeléseket kapj, mert ez bs, aki ezt a játékot játszotta, soha nem adná ezt neked.... a labda véletlenszerűen vetemedik át a szárnyak között, túl sok az insta kill, az időzítők gyorsabbak a szorzókon és extra labda dolog....ja, és ha meghalsz, ne foglalkozz azzal, hogy folytasd, mert már nem tudsz küldetéseket végrehajtani, a szelektorok leragadtak... eléggé nyilvánvaló a hamis értékelések miatt, és nem tervezel semmit sem javítani... az eredeti a laptopomon, köszönöm szépen a készpénzt
Van rajta mit javítani, S8-on kb a 2. Játék után akad, jatszhatatlan ! különben imádom ezt a játékot. Javítsatok kérlek
Jó régi iskola flipper. Szeretem a grafikát. Könnyű ráakadni. Remek időtöltés és szórakozás. Félelmetes játék. Kösz
A labda közvetlenül átmegy a békalábokon, ami veszteséget okoz. Nem menő ember, meg tudod oldani?
Csak két labdával kezdesz. A flipper nem így működik. A legrosszabb flipper valaha!!!
Burning Sky: Aircraft Combat 3D Arcade pzzu
Nem érhető el az adatvédelmi szabályzat és a használati feltételek az alkalmazásban.
Ez egy tisztességes flipper, de van néhány hiba, amit tapasztalok. A labda többször is áthaladt az úszószárnyon. Ezenkívül a labda elakadt és a tábla tetejére teleportált. Szerintem ennek köze van az ütközésészleléshez. Ettől eltekintve ez a játék egy kicsit szórakoztató, de ezek miatt a problémák miatt irritálóvá válik.
Az értesítéseket nem lehet kikapcsolni. Vannak hirdetései és nem éri meg az árát.
Addig mókás, amíg rájöttem, hogy a megfelelő lapát nem pontos. így nem fogja tudni megfelelően a rámpára irányítani a labdát. Ez azt jelenti, hogy csak megüt egy labdát abban a reményben, hogy az felmegy a rámpán. Ez frusztrálóvá válik.
A fenébe is, ez nem ugyanaz. A flipper/labda interakció megváltozott, és esküszöm, hogy az eredeti küldetések egyik labdáról a másikra folytatódtak. Jó móka, de túl sok a különbség.
Amint azt a többi vélemény is említette, javítsa ki a békalábok érzékenységét. Nem tudom végrehajtani a küldetéseket a flipper érzékenysége miatt.
스페이스 핀볼 아케이드 krn
A nosztalgia keményen betört... mindig is játszottak, amikor a Windows XP még a világban volt. Nagyon szépen megcsinálva!
Space Pinball Arcade gfx
Tökéletes szimulációja a régi Windows XP-nek, a hangeffektusok is valósághűek, de úgy tűnik, nem működik olyan jól a Sony Xperia l3-mal, a labda mozgása szaggatott és lefagy, majd nyaktörő sebességgel repül, majd megáll a közepén. táblázat, majd újraindul. Jó játék, de valószínűleg nem illik Sony processzorokhoz.
Space Pinball Arcade xbj
Nagyon nosztalgikus. Évek óta nem játszottam ezzel, amíg le nem töltöttem a számítógépemre a Steamről, és most bárhol megvan. Ötéves koromban játszottam ezzel, és akkor is és most is imádom. Nagyszerű egyszerű flipper játék.
Csodálatos pontok, hogy olyan sok különböző helyen lehet eltalálni a flippert. A rekordom a pontoknak köszönhetően csodálatos volt. A rekordom 245000
A hirdetések nem engedik meg a koncentrációs játékot. Túlságosan irritáló.
legjobb flipper játék. eszembe jut, amikor gyerekkoromban flippert játszottam a régi Windows xp számítógépemen. pontosan ugyanaz és hang! Nagyon ajánlom azoknak, akik szerették az akkori flippert!
Ez visszavezet arra az időszakra, amikor az órán voltam, vagy számítógép-órára kellett mennünk, miután befejeztük a projektjeink elvégzését, és a többi időszak leckéi a játék részbe lépek, és fogadásokat kötök arra, hogy ki szerezte a legjobb pontszámot ezen a flipper mezőn. flipper az