Post by breakgenbiahidard on Feb 23, 2022 13:55:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Paper.io play online. More! More! More territory! Take it all with new amazing game 3D. This game concept is linked to old Xonix, which appeared
Boti turpina darboties manā bāzē, es mēģinu uzbrukt? Viņi dodas pēc manas takas. Viņi uzņemas vadību manā bāzē, tiklīdz es sāku. Vai varat izveidot plakanu karti un iet ar to? Ir grūti orientēties nepārtraukti mainīgajā kartē.
Laba spēle! Bet man ir daži trūkumi. Var redzēt, ka spēlētāji patiesībā ir boti, jo pēc manas pieredzes daudziem no viņiem ir vienāds vārds un viņi aizdomīgi pārvietojas vienādi. (Ja vien tie nav radušies no jauna vai es tos tikai šad un tad redzu) Turklāt tas ir patiešām neveiksmīgs. Arī posmi/planētas ir ļoti viegli. Bet kopumā laba spēle, bet gribējās, lai posmi būtu grūtāki.
Forši Visu laiku 100%
Sonic The Hedgehog 2 Classic არკადული xdj
Tas ir ļoti aizkavējies nesaņem
Šī spēle man ir ļoti jautra. Nedaudz vairāk reklāmu nekā vēlos, bet kādām spēlēm tā vairs nav... Briesmīgi ir tas, ka man ir Galaxy S7. Tas ir labs tālrunis, un viss darbojas labi. Šī spēle padara manu tālruni patiešām karstu. Gandrīz līdz vietai, es nevaru to noturēt. Tas nav labi. Lūdzu, izstrādātāji to pārbaudiet. Es paskatījos pār savu ierīci. Šķiet tikai lietotnes problēma.
Man patika šī spēle!! Tas bija tik jautri, līdz man bija jāinstalē atjauninājums, kas to sabojāja. Uzmanieties no atjauninājumiem... Es atjaunināju lietotni, domājot, ka tas to uzlabos, taču tagad tas ir pārāk vienkārši. Spēle saglabā jūsu progresu, tāpēc pēc nāves jūs atgriezīsities tur, kur bijāt. Tas ir tik nomākta. Ja jūs nomirstat ar 6 procentiem, kad atgriežaties pasaulē, jūs jau esat pie 6 procentiem un uzvarēsit spēli. Es noteikti iesaku paper.io 2, kas ir daudz grūtāks.
Kādreiz tas bija pārsteidzošs, bet viens: The Multi-Player Is Fake, 2: Boti ikreiz izplatās visapkārt jūsu bāzei, tas nedod jums brīvu gribu, mainiet to atpakaļ uz veco versiju, šī bija labāka!?
Šī spēle ir tik aizraujoša! Tik daudz labu ādu un, ja pabeigsit krāsošanu 🎨, jūs iegūsit daudz vairāk zvaigžņu! Ir dažādas krāsošanas iespējas, piemēram: banāns🍌, zvaigzne ⭐ un daudz kas cits! Jūs pat varat krāsot satelītus! Turpiniet strādāt, puiši, visu laiku labākā spēle! Tāpat: ★ ŠĪ SPĒLE IR JĀIEDŪT VISIEM ★
Tas nav kā agrāk.. Iepriekš bija bezgalīgi daudz vietas, un mēs varējām pielāgot savu kastīti. Man arī nedaudz sāp galva, tāpat kā ar 3D formas kubu, kas mums jāpārklāj. Mums kādreiz bija plakana virsma..
Kad varēšu spēlēt spēli, es apsvēršu iespēju mainīt savu atsauksmi. Es nevaru pārvarēt 20 procentus no jebkuras kartes, izmantojot jebkuru apvalku. Pat bez ādas es nevaru pārsniegt 70. Tā ir tikai laika izšķiešana, lai mēģinātu, un es patiesi vēlos, lai izstrādātāji pirms atjauninājuma izlaišanas pārliecinātos, ka viņu spēle ir spēlējama. Arī! Un pats kaitinošākais — KĀPĒC jūs ievietojat reklāmas spēles laikā? Es esmu miris spēlē vismaz piecas, varbūt septiņas reizes piecpadsmit sekunžu dēļ. Spēlējamas reklāmas. KĀPĒC!?
Labi, vispirms lietas vispirms. Es tiešām ļoti vēlējos apsveikt komandu, ka viņi ir tikuši tik tālu kopš paper.io 1. Tas ir pārsteidzoši. Otrkārt, šī spēle ir pilnīgi pārsteidzoša. Jā, varbūt dažreiz viena vai divas kļūmes var kairināt, bet citādi tas ir pilnīgs osm. Dari tā!
Ne īpaši
Paper.io 3D Arkaadmängud lhal
Laba spēle provokatīvas reklāmas Daudz reklāmu. Vienā reklāmā vairākas reizes tika rādīts, ka pusaudžu meitene un tīņu zēns izspēlē seksuālas pozas, un es domāju, ka jūs kustināt rokas un kājas. Mans dēls mēdza spēlēt papīru i.o. reizēm, bet vairs ne. Daudzas vietas, kur iegūt seksuālu saturu, neizmantojot to jauniešu videospēlē. Pretīgi.
Ir pieejamas lieliskas spēles jebkurai labas spēles reklāmas, taču spēle aptver visu, kas jums jāizmēģina
PIEZĪME IZSTRĀDĀTĀJIEM: katru reizi, kad pārklāju 30% no galda, spēle avarē. Es varu būt pie 29,8% no galda un būt labi, bet, kad es sasniedzu 30%, tas ir pārāk daudz, lai spēle tiktu galā un tās kaput. Ziniet, man patīk šīs spēles koncepcija. Man pat varētu rasties kārdinājums maksāt par reklāmu neesamību. Bet es to nedarīšu, jo TAS. VEIDS. ARĪ. GLITCHY! GLITCHY! GLITCHY! Tas visu laiku sasalst, grafiska kļūme, spēle tiek pārtraukta, dažkārt tiek parādītas reklāmas, kas pārklāj tāfeli... sarakstu var turpināt un turpināt.
Briesmīgi, ka tas bija tik neglīts
Colour Adventure is a fun colouring and brain training game in one! Paper.io 3D APK · Paper.io 3D. Enter the new dimension
Laba spēle, bet kaitinoša. Es vienmēr saņemu vienas un tās pašas reklāmas atkal un atkal. Godīgi sakot, visu laiku sliktākā lieta. Tā ir izklaidējoša, kamēr tā nav. Un satelīta mini spēle ir vēl stulbāka. Tam vajadzētu būt sava veida veikalam un atalgojumam pēc pabeigšanas, lai iegādātos formas. Es to būtu novērtējis augstāk, ja es nepārtraukti nesaņemtu reklāmas un nenomirtu nārsta laikā.
Tāpēc es domāju, ka grafika ir laba, taču bija daudz mīnusu, piemēram, reklāma sākās spēles laikā, lielāko daļu laika tas bija ļoti aizkavējies, un tas varētu būt tikai man, bet pat pēc tam, kad es noskatījos videoklipu, lai atdzīvinātu. joprojām bija rakstīts, ka esmu miris. Tā laba spēle tikai prasa daudz darba!
Es nepieprasu šo spēli tā nav tik laba, kā es cerēju, ka es joprojām neesmu uzzinājis, kā pārvietoties un visas dang reklāmas tiek ielādētas 100 gadus. Mans augstākais rezultāts nekad nav mainījies, un tas nejauši sabruks, tāpēc, ja esat gudrs, to nesaņemat.
😊😊👍👍👏
To patiešām ir grūti pagriezt, un reklāmā par šo spēli tika parādīts, ka cilvēks viegli nogalina visus un vienkārši uzvar. Es saprotu, ka jums ir jātrenējas un labi jāgūst spēle, lai uzvarētu, bet es domāju, ka tas nozīmēja, ka mākslīgais intelekts nevarēja nejauši pievienoties spēles vidū. Reklāmām ir jābūt skaidrākām.
Man patīk šī spēle ļoti forša un man ir kronis 😘👑
Šī spēle ir patiešām jautra. Man tas patika DAUDZ vairāk nekā papīrs. Io 2. Es biju nedaudz vīlies, kad pabeidzu pirmo pasauļu komplektu, bet pēc tam BAM, bija vēl daudz vairāk! Diemžēl jaunā komplekta pēdējās 3 pasaules neļauj man pabeigt satelītus un bija TĀLĀK daudz kļūmju! Dotu 5 zvaigznes, ja ne par visām kļūmēm.
Pati spēle ir patiešām jautra, bet, ak, dievs, vai tā ir ļoti neglīta. Ir tik daudz reklāmu, un dažas nejauši sāks spēlēt spēles vidū, liekot jums zaudēt. Vienā brīdī tas bija tik neveiksmīgi, ka es pilnībā zaudēju kontroli pār varoni, it kā viņam būtu savs prāts. Lieliska ideja, vājš izpildījums.
Man patīk šī spēle, bet ir dažas nepilnības, kas ir jānovērš. Pirmkārt, lielajā pasaulē, kad jūs izdarījāt daļu pasaules un nomirsiet, tas joprojām būs tur, bet ne satelīts (tā nav īsti problēma). Otrkārt, uz lielā dimanta tas traucas, kas liek man nomirt Lūdzu, izlabojiet to un turpiniet strādāt.
Paper.io 3D Arkada kmyu
Matrix APK - Android Lietotņu Spēle
Šī lietotne ir laba, bet es vienkārši nomirstu bez iemesla, es vienkārši pārvietojos un nomirstu, un es vēlos, lai tā sāktu jaunu spēli bez jums visu laiku jāspiež "play", tāpēc es piešķiru tai divas zvaigznes un varbūt mēs varētu izvēlēties mūsu pašu krāsu bloks, lai mēs varētu izlemt, ko mēs vēlamies, tāpēc jā, tās ir dažas izmaiņas, ko es varētu veikt, taču kopumā tā ir divu zvaigžņu spēle, tāpēc jā. Paldies.
Godric gryffindor espada y, Melhores tatuagens 3d nomes, Alberto bersini milon ga nyc, ... Chalk and paper easel board, Godson coc apk new version?
Each of the papers has been reviewed by two ano- ... The aim of this paper is to properly explain the concept ... Nike, Inc., 45 P.3d 243 (Cal. 2002).
Šī būtu 5 spēle diezgan viegli. Pēdējie 3 — satelīts un pēdējais līmenis (un arī pēdējais satelīts, jo jūs to nevarat atbloķēt) nav iespējams atskaņot. Tas ir žēl, jo man patīk šī spēle. Esmu spēlējis visas 3 versijas, un šī ir līdz šim labākā. Pastāvīgās reklāmas ir kaitinošas, bet pārvaldāmas. Vairākas reizes ir bijušas kļūmes, vai nu progresa zušana iesaldēšanas dēļ, kad sasniedzat 100%, spēle netiek atiestatīta pēc nāves, lai jūs nerestartētu līmeni, vai arī mirst bez iemesla.
Spēle ir pelnījusi 5 zvaigznes, taču vairākus mēnešus nav jaunu līmeņu, vietā, kur es novelku līniju, parādās jaundzimušie ienaidnieki (tā nav slikta veiksme, tā ir kļūda), un reklāmas tagad ir spēles vidū. Tas aizņem 2 no manām 5 zvaigznēm. Izlabojiet kļūdu, pievienojiet vairāk līmeņu un saglabājiet reklāmas tikai starp spēlēm, un es jums piešķiršu 5 zvaigznes.
Patika šī spēle. Man bija 100% uz visām lielajām planētām un lielākajā daļā satelītu. Man bija atlikuši 3 satelīti, bet tie ir pagājuši, un, nospiežot, lai tos atskaņotu, tiek parādīts tukšs ekrāns un daži statistikas dati. Izķidāts, jo līdz šim tas bija ļoti jautri. Lūdzu, izlabojiet.
Šī ir mana iecienītākā spēle, un tā lieliski darbojas manā tālrunī, lai gan man ir maz vietas. Daži cilvēki ir sūdzējušies par reklāmu daudzumu, un man šādas problēmas nav bijis. Tikai dažas reklāmas pēc tam, kad es mirstu spēlē.5 zvaigznes
Šī spēle kādreiz bija laba. Bet tagad tas aizkavējas un neglābj progresu. Katru reizi, tā vietā, lai turpinātu paveikto, tas tiek restartēts, un es atkal esmu pie nekā
SUPER glitchy, jūs pārklājat daudz vietas un tad (pat ja jūsu krāsa ir redzama) tā nav "jūsu telpa". Dažreiz spēlējot šķiet, ka ir spoku varoņi, un jūs vienkārši nomirstat no NEKO. Tas ir apgrūtinoši, kad esat gandrīz pabeidzis karti un spēle vienkārši bloķē visu manu tālruni (protams, ir jārestartē). Man patīk slava, bet kļūdas ir kaitinošas.
TAS IR TIK SLIKI. NELEJUPIELĀDĒJIET ŠO SPĒLI. OMG, ES LASĪJU ATSAUKSMES UN TIKEMĒR TO IZMĒĢINU, UN MĒĢINĀJU TO IZDARĪT, BET NEVARĒJU KUSTĪT. VISS, KAS NOTIKAS, IR TIKAI ES TIKAI CEĻOTĀS PĀR EKRĀNA, KAMĒR ES NEPRĀTĪGI MĒĢINĀJIES APGRIEZĒTIES, UN TĀDĀK ES TIKŠU NOBEIGT.
Viena no labākajām voodoo spēlēm. Nav pārāk daudz kļūdu vai kļūmju. Reklāmas pēc katras spēles, un tas kļūst diezgan kaitinoši, bet tas ir ok. Spēle patiesībā ir diezgan gluda un daudz neatpaliek (lavas briesmoņa āda padarīja spēli tik slikti, ka man nācās to iziet, bet neatkarīgi no tā). Es teiktu, ka diezgan laba spēle. Clap clap voodoo!! Es vēlētos redzēt vairāk līmeņu, lai gan es to pabeidzu, un man tas ir bijis tikai nedēļu.
Man patik
Man patīk, ka tas ir tik jautrs un relaksējošs un ļoti reālistisks, taču tajā ir dažas kļūmes
Paper.io 3D Arcade cqy
Spēle ir laba, jauka, aizraujoša un jautra, ja vien varat tikt pāri reklāmām. Es vienalga neredzu sākuma ikonas maiņu, man ir 100% pāris līmeņi ar satelītiem un nav iespēju mainīt. Tāpat kā visas iepriekšējās .io spēles, spēlējot pret reāliem cilvēkiem, nevis tikai spēlei, tas būtu pārāk citā līmenī.
Paper.io 3D Arcade oqkp
Man patīk šī spēle, bet kaut kas ir mainījies. Kad jūs mēģināt iegūt papildu iespēju, jo īpaši Clockmaker, tas atgriežas spēlē un sasalst. Jums ir arī jāmēģina sazināties ar voodoo, jo daži iemiesojumi netiks atvērti, kad esat tos nepārprotami nopelnījis. Bet kopumā es joprojām mīlu šo spēli. Bet, lūdzu, izlabojiet kļūdas. Paldies 😊
Tas ir forši, bet ir daudz kļūdu. Tāpat kā es nejauši nomirstu, kamēr esmu savā krāsā un neviena nav manā tuvumā. Vai arī to, ka noteiktā brīdī es mēģinu pieprasīt kādu papīru, bet tas nepretendē. Lūdzu, izlabojiet šīs kļūdas, kuras man patīk, un es patiešām vēlos spēlēt pareizi.