Post by breakgenbiahidard on Feb 23, 2022 13:52:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Park Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Park Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzi visi ▞▞▞
▞▞▞ Park Master 2022 version ▞▞▞
Reklāmu bija par daudz. Viens pēc katra līmeņa. Es vienkārši novelku līniju vai divas, kas man aizņem tikai sekundi, pēc tam skatos trīsdesmit sekundes, lai spēlētu nākamajā līmenī! Sadusmoja mani tik ļoti, ka iekāpu savā mašīnā un iebraucu telefona stabā. Pašlaik es izrakstos no slimnīcas. Man tagad viss ir kārtībā. Paldies
1. Sludinājumus var noņemt spēlējoties ar lidmašīnas režīma cilvēkiem!!! 2. Spēle ir ļoti vienkārša. Pēc 50 līmeņiem man nav bijuši vairāk par 2 izaicinošiem līmeņiem. 3. Pienācīgs laika kavēklis. Dotu 5 zvaigznes, ja tas būtu nedaudz grūtāk. Nav mans ātrums. Notiek atinstalēšana...
Cilvēki spēlē šo spēli un domā, ak, dievs, tas ir tik grūti, ka es nekad nevaru to izdarīt pareizi, un tad es to spēlēju, un man šķiet, ka iedod man kaut ko nedaudz grūtāku, bet es domāju, ka augstāka kļūst grūtāka. Jebkurā gadījumā tā ir patiešām jautra spēle, un es domāju, ka ikvienam tā ir jāizmēģina, jo tā ir lieliska
Vienīgais iemesls, kāpēc es to padarīju par 5 zvaigznītēm, ir tāpēc, ka es varētu publicēt pamatrecenziju, lai cilvēki, skatoties uz 5 zvaigznītēm, to redzētu. Šķiet, ka gandrīz visi cilvēki, kas ielikuši 5 zvaigznes, saņēma algu vai kaut kādā veidā guva labumu, nevis es, cerams, ka drīzumā. Šai spēlei pēc katra mēģinājuma tiek rādīta reklāma neatkarīgi no tā, vai esat izturējis līmeni vai ne. Es varētu būt gatavs mainīt savu atsauksmi, ja man kaut ko piedāvātu. Idk teikt naudu vai kaut ko tamlīdzīgu. Ideja ir forša, taču tā ir adpokalipse.
Tas ir patiešām jautri, un jums ir jādomā ārpus kastes. Šī ir spēle, kas noderētu privātpersonām, piemēram, mīklas vai kaut kas apgalvo. Tā ir lieliska spēle, paldies @park Master #Park Master
Es esmu par to, ka spēļu veidotāji pievieno dažas reklāmas, lai nopelnītu naudu. Tomēr, kad runa ir par katru darbību, jūs redzat reklāmu. Man ir jānovelk līnija. Īsāk sakot, es atinstalēju spēli. Iemesls 5 minūtes pēc spēles. Noskatījos 4 reklāmas. Ar to man ir jātiek galā tikai pārāk daudz. Tas padara spēli novecojušu un garlaicīgu.
Patiešām jautra spēle, taču reklāmas pēc katra līmeņa ir satriecošas, it īpaši, ja katru reizi tiek pievienots viens un tas pats. Es saprotu, kā pelnīt spēli, cik vien iespējams, taču pavadīju vairāk laika, skatoties vienu un to pašu papildinājumu, nekā spēlējot spēli, lai to atinstalētu.
Pārāk daudz reklāmu.
Park Master Teka-teki wdu
Līmeņi vienkārši atkārtojas. Un visur ir papildinājums. Nav gandrīz nekādu grūtību, un visus līmeņus var pārspēt, braucot ar automašīnu pa apli, līdz otra automašīna ir novietota stāvvietā, pēc tam nosūtot pārējās automašīnas.
Spēle ir jautra un lieliska, taču reklāmas ir trakas pēc katra līmeņa, taču, izņemot to, spēles ir lieliskas
DAUDZ REKLĀMU !!! Pēc katra līmeņa ir reklāma. Līmeņi (kuriem nav vajadzīgas prasmes) aizņem apmēram 10 sekundes. Reklāmas aizņem no 15 līdz 30. Tā ir laba spēle uzgaidāmajām telpām, bet tomēr... Reklāmas ir sāpīgas.
Tas ir jautri, bet nav izaicinoši. Es esmu 35. līmenī, un tas joprojām ir pārāk viegli. Turklāt ir vairāk reklāmu nekā atskaņošanas laika. Burtiski ik pēc 30 sekundēm tiek rādīta reklāma, turklāt tā sniedz iespēju skatīties papildu reklāmas, lai saņemtu atlīdzību. Žēl gan. Es atinstalēšu.😒
Šī spēle ir jautra un viss, bet ir viena lieta, kas mani kaitina, kad mēģinu pārvietot automašīnu, tā ir ļoti jutīga, tāpēc tā nekustas, es domāju, ka tas būtu jāizlabo. Arī tad, kad es to izmēģinu, man rodas kļūmes, un es vēlos, lai arī tās tiktu novērstas, tāpēc jā ;-;.
Manuprāt šī spēle ir forša, izņemot visas reklāmas, bet tā ir tā vērta, ir tik laba!🎉👍
Park Master Teka-teki qwjk
spēle ir jautra..bet reklāmas IR ĀRPRĀTAS...es maksāšu par spēli.nevis skatīšos reklāmas KATRU LĪMENI😠
Man patīk spēle, taču, iespējams, ir tikai 20 dažādi stāvvietu izaicinājumi, un jūs varat sasniegt vismaz 300. līmeni, tāpēc, ja vēlaties vairāk izaicinājumu, neiegūstiet šo spēli, bet, ja jums ir vienalga, es domāju, ka varat to iegūt. Es tai piešķīru 1 zvaigznīti, jo tajā ir 20 vienādi izaicinājumi. Un tai ir reklāma katru reizi, kad beidzas kārta. Un, lai nopelnītu atlīdzību, jums ir jānoskatās reklāma, bet, ja noklikšķināsit uz nē, paldies, VĒL IR REKLĀMA.
Tas vienkārši ir jautri. Man patīk mēģināt izdomāt, kā neļaut automašīnām sadurties. Trīs automašīnas bija jautrs izaicinājums.Es tiešām saraujos, kad viņi tuvojas jautras un vienkāršas spēles sitienam
ļoti jautra spēle. lūdzu, noņemiet ķieģeļu bumbiņu buster reklāmu. šī lieta bloķē spēli katru reizi, kad ir grūti aizvērt visu parka meistaru spēli, kad tā paceļ savu neglīto galvu
Ļoti jautri, gandrīz aizrautīgi ar reklāmām, bet līdz šim tās man nav spiedušas nevienu skatīties.
Spēle ir lieliska, bet veids, kā daudz reklāmu. 5 sekundes, lai atskaņotu līmeni, pēc tam — 30 sekunžu reklāma. Es kādu laiku to nespēlēšu, ceru, ka izlabosi
Boiiiiiii šī spēle ir tik vienkārša, lai gan reklāmas ir kaitinošas, SPĒLĒT, bet spēle ir forša...
Es varētu pavadīt daudz laika ar šo smieklīgo spēli, taču, ak, pēc katra līmeņa reklāmas ir vienkārši kaitinošas, ņemot vērā faktu, ka katram no tiem būs jāpavada ne vairāk kā 15 sekundes.
Tā ir maza jautra spēle, taču tā ir daudzu reklāmu veids. Es saprotu, kāpēc viņiem tie ir, bet šai spēlei ir viens katru reizi, kad restartējat/nokārtojat līmeni. Tas ir kā 5 min spēles laika = 10 min tikai reklāmās
Pārāk daudz reklāmu. Jūs spēlējat burtiski 1 vai 2 līmeņus un esat pārpludināts ar reklāmām. Es saprotu, ka šīs ir bezmaksas spēles, taču es labprātāk skatos 1, 30 sek. reklāmu ik pēc 5 līmeņiem, nevis 2,10 sekundes kā katru vai 2. līmeni.
Pārlieku lielajam reklāmu skaitam, ko liek mums skatīties, jums visiem IR jāpievieno daudz vairāk līmeņu. Varbūt arī lielāks un grūtāks līmenis.
Park Master თავსატეხი envh
Jautra spēle, bet tās laikā ir daudz reklāmu, tāpēc tas kļūst nedaudz kaitinoši, bet es novērtēju to ar trīs, jums vajadzētu to izmēģināt
Jautra spēle. Vairāk reklāmu nekā parasti pat šāda veida spēlēm. Pēc katra līmeņa, un es domāju KATRU līmeni. Pat ja tās bija tikai 5 sekundes.
Mīļi, bet pārāk daudz reklāmu. Un ar reklāmām man parasti ir labi. Man ir nepieciešams daudz laika, lai to atinstalētu.
Šī spēle varētu būt ļoti jautra, taču pēc piektā līmeņa es jau biju noskatījies tikpat daudz reklāmu, tāpēc tā nebija jautra. Esmu to atinstalējis.
Spēle nav grūta, un, ja izslēdzat datus un wifi, jūs nesaņemat reklāmas, kas ir lieliski. Arī tas ir tas, kas man patīk šajā lietotnē, jūs varat zīmēt mūžīgi, līdz nokļūsit šajā stāvvietā. Automašīna sekos līdz stāvēšanai.
Tas ir jautri un aizraujoši, kā daudzām reklāmām, taču, ja jums patiešām ir problēmas ar tām, ieslēdziet lidmašīnas režīmu. Uzplaukums, bez reklāmām.
Apbrīnojama mīlestība pret šo spēli Es nevaru pateikt nevienu sliktu lietu par šo spēli, kā arī jautri šī spēle ir izaicinoša!!!!!
Šī spēle ir mulsinoša un pārsteidzoša lietotne. Man tas ļoti patīk! Tas ir jautri, un tajā ir ļoti maz reklāmu, triku vai pirkumu. Jūs varat pielāgot savu automašīnu un veikt ceļus. Ikviens, kam patīk spēlēt jautras spēles, novērtēs šo spēli!!!
Šī spēle ir piemērota maziem bērniem. Līmeņi kļūst atkārtoti. Daži līmeņi varētu būt sarežģīti, taču lielākā daļa no tiem ir pārāk vienkārši. Buldozera pievienošana, lai izstumtu atkritumu tvertnes, vai elektroniskās drošības barjeras, kas vienmēr parādās pārāk vēlu, nav izaicinoši vai radoši. Tas nešķiet kā mīkla. Galvenie punkti varēja padarīt šo spēli par dārgakmeni. Žēl gan.
Tas noteikti būtu 5 zvaigžņu vērtējums, ja jums nebūtu jāskatās reklāma ikreiz, kad veicat kādu soli spēlē. Es zinu, ka izstrādātāji gūst ieņēmumus no reklāmām, taču šajā spēlē ir pārāk daudz reklāmu.
Tas ir diezgan jautri, pievienojot šo spēli, tā izskatās tik grūta, bet cilvēki, kuriem vienkārši slikti spēlē, es esmu 57. līmenī, un man ir jāatkārto tikai 5 reizes, šī spēle ir patiešām vienkārša, man šķiet, ka vajadzētu būt mazāk papildinājumu. kādreiz 1 līdz 2 līmeņi ir pievienot, bet kopumā diezgan labi
Park Master پزل qjz
Šī spēle ir pārāk vienkārša, un katru reizi, kad pabeidzat līmeni, tiek parādīta reklāma, taču citiem cilvēkiem tā varētu būt grūtāk, taču man tā joprojām patika, bet es vairs nespēlētu.
Es varu vienkārši apsēsties kā atpūsties un vienkārši spēlēt, tas ir tik jautri, ka visi šajā spēlē var spēlēt tik daudz, cik vien iespējams, jo spēle ir tik jautra, ka izstrādātājiem bija ilgs laiks, lai to izdarītu, varu derēt, ka viņiem patika viņam patika. Es saku, ka mēs visi lejupielādējam šo spēli, lai ikviens varētu pievienoties, cik vien es varu. Es vēlos, lai izstrādātāji patiešām izveido motocikla versiju, kas ir jautri, ceru, ka jums šī spēle patiks tikpat ļoti, cik es mīlu jūsu lielāko fanu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) arī kails. IO iegūt daudz naudas ʕ·ᴥ·ʔ.
Spēle līdz šim ir diezgan vienkārša. Reklāmu daudzums ir ārprātīgs! Tāpat kā burtiski pēc katra raunda, kas ilgst varbūt 10 sekundes, tad ir reklāma. Dažas reklāmas ir ļoti garas. Tas ir smieklīgi. Ja spēle būtu izaicinošāka, es to varētu nopirkt, bet tas ir ļoti vienkārši.
Tā ir patiešām jautra spēle, jo jums patiesībā patīk, ka tā ir grūta, bet tā ir jautra un dažreiz viegli, un jūs, karalienes, un tas ir patiešām forši, jo jums vienkārši ir jauna pasaule, kuru jūs nekad neesat pieredzējis, un tas ir grūti, bet tajā pašā laikā viegli un ir patiešām jautri spēlēt šo spēli
Man nav iebildumu pret dažām reklāmām, taču tās šajā spēlē ir ārkārtīgi pārmērīgas. Es domāju, ka tas sākās ar reklāmu ik pēc diviem līmeņiem un pēc tam reklāmu pēc katra līmeņa. Tas nav tā, ka līmeņi aizņem ilgu laiku, tas vienkārši šķiet kā reklāmas simulators.
Mani tik ļoti kaitina, ka monētas precīzi parāda, kā pabeigt līmeni. Es vēlos, lai nebūtu monētu, jo es tās tik un tā neizmantoju, un līmeņi patiesībā bija izaicinoši.
Šīs mobilo tālruņu spēles ir joks. Pēc katras spēles jūs saņemat sludinājumu. Jūs pavadāt vairāk laika, skatoties un aizverot reklāmas, nekā spēlējoties. Jums ir jābūt idiotam, lai domātu, ka tas ir jautri.
Spēle ir jautra, tajā vienkārši ir pārāk daudz reklāmu pēc katra līmeņa
Tas ir labi. Man šķiet. Ir tikai 8 līmeņi! Viņi vienkārši atkārtojas.
Fall Dudes (Early Access) Trò chơi điện tử phpf
Jautra spēle spēlēšanai 😎 Attēli ir vienkārši, tāpat kā. Ikviens, kurš spēlē šo spēli, ir lielisks.Ātri spēlējama vai brīvais laiks Pica vienkārša spēle un monētas Man labāk patīk, ja spēlējat skalā no 1 līdz 100, tas ir 1000
LIELISKA VIEGLA SPĒLE. NOVELK LĪNIJAS, LAI NOSTATĪTU KATRU AUTOMAŠĪNU. VĀC MONĒTAS UN ATSLĒGĀS, KĀ EJOTIES.NEGATĪVS: REKLĀMA PĒC KATRA ĻOTI ĪSA LĪMEŅA
Līdz šim tas ir bijis diezgan jautri. Es esmu 268. līmenī un nevaru to pārvarēt. Barjeras nevar apiet un mājiens liek iet taisni cauri, ko arī nevar izdarīt. Tātad??? Varbūt jums vajadzētu pārbaudīt lietas un atjaunināt?
Omg, es nevaru izteikt prieka daudzumu, ko esmu piedzīvojis, ienīstot šo spēli ar dedzinošu aizrautību, es nezinu, kura ideja bija to izdomāt, es ienīstu šo cilvēku, reklāma pēc KATRA VIENA LĪMEŅA, līmeņi ir aptuveni 5 sekundes pie tā. Es labprātāk atgrieztos pie Assassins creed unity, nekā spēlētu šo vēl vienu minūti, sliktākajā gadījumā. Spēle. Kādreiz
Viegli līmeņi, muļķīgas vadības ierīces, neoriģināls dizains, ADSSSSSSSSSS. Šī ir šī spēle, līmeņi ir tik vienkārši, vienkārši pārvietojiet zigzagu ar otro automašīnu, līdz ir pabeigts pirmais. Un programma padara jūsu ekrānu tik karstu, piemēram, ak. Vadības ierīces ir dīvainas, un TIEŠĀM! 3D objekts no 3. personas nekustamā skata. Un tad ADS! Bez jokiem, pārspējiet desmit līmeņus ar normālu reklāmu skaitu, un pēc katra līmeņa ir reklāma! Jā, cilvēki ļoti vēlas spēlēt lētu, neparastu naudas izņemšanu, ko veikusi milzu kompānija.